måndag 16 juli 2007

Jag kände den inte då men nu kände jag en

Alla pratar om den läskiga jordbävningen. "Kände du?", frågar de. Den kändes ända hit till Tokyo. Byggnader svajade, en del tåg ställdes in. Jag kände inget. Jag stod i duschen. Men just nyss kände jag en, en liten en. Kanske ett efterskalv. Huvva.

3 kommentarer:

Sjunkbomben sa...

Min sambo och jag satt på Narita-flygplatsen och tog en kopp kaffe när vi väntade på planet hem. Plötsligt började allt gunga, det kändes först som man själv var yr i huvudet men ganska snabbt förstod vi att det var en jordbävning. Vi tittade på japanerna runt omkring oss för att se hur de reagerade men de verkade inte bry sig så vi antog att det var en "vanlig" jordbävning. Dessutom fick vi uppleva 2 tyfoner på 2 dagar.

Sigge sa...

Hans: jag vet inte om ni bor här eller var här på semester, men om det var det senare så prickade ni sannerligen in årets värsta japanska väder hittills. Naturkrafterna har ju ställt till det lite den senaste tiden. Och det bara fortsätter att regna...

Sjunkbomben sa...

Vi var faktiskt på ett bröllop annars hade vi nog valt en "bättre" årstid men vi tycker att Tokyo/Yokohama är väldigt fina städer och det gör inte så mycket att det regnar när man är i en storstad.